Verzending binnen 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 | Gratis verzending vanaf € 29,95 | Verkoopvoorwaarden

Bridge

Bridge (programma groep 8)

Een brug tussen kinderwerk en tienerwerk 

Bridge is een programma voor tieners uit groep acht die aan het einde van het seizoen vanuit het kinderwerk de overstap gaan maken naar het tienerwerk. Het maakt kinderen, kinderwerkers, jeugdleiders én gemeenteleden bewust van de plek die de tieners innemen in de gemeente. 

Bridge bestaat uit zeven programma’s, drie uitgewerkte themadiensten met de hele gemeente en suggesties voor ouders rond de geloofsopvoeding. De start is in september, daarna is er één keer per maand een programma of themadienst. In juli is de afsluitende themadienst waarin het overgangsmoment gevierd wordt. Het helpt jonge tieners uit groep 8 op een goede manier het kinderwerk af te ronden en een opstap te maken naar het tienerwerk.

Tijdens Bridge wordt er gebouwd aan de basiskennis van het christelijk geloof, verdiepen de tieners zich uitgebreid in het verhaal van de twaalfjarige Jezus en stimuleren we de groei van hun geloof. De tieners ervaren door de ontmoetingen met leeftijdsgenoten en met andere gemeenteleden wat het betekent om deel uit te maken van een kerk waarbij het kinder- en tienerwerk geen ‘eiland’ is maar een integraal onderdeel van de geloofsgemeenschap.

‘Bridge’ is het resultaat van een samenwerking tussen Youth for Christ en Timotheüs.

Proefles

€ 49,95
IN WINKELMAND


Terug naar
site